fredag den 12. april 2013

En ordentlig omgang sygdom... - og 3 par sokker og en islandsk hue


Huen er strikket ved at strikket et retstrikket stykke, som sys sammen og så tager man  masker op og strikker toppen færdig. Alt strikket i Brugsens strømpegarn. 

 Når man strikker sokker fra tåen og op kan aflukningen foroven meget let blive for stram, men jeg har fundet en ekstra elastisk aflukning her

3 par sokker str 46 af 5 nøgler strømpegarn fra Brugsen og en rest mørkeblå af ukendt oprindelse men vistnok også Brugsens.

Sønnike var ved at løbe tør for hele sokker, så nu er der til et stykke tid.

Huen havde han også fået væk, så det blev til en ny " islandsk" hue--- den har den fordel, at man kan slå  
den retstrikkede kant ned, når man cykler, hvis det er meget koldt og den er også strikket i Brugsens strømpegarn.

Ellers har jeg ligget underdrejet siden onsdag i sidste uge  - først med barnebarnets virus og høj feber, så med øregangsbetændelse og på penicillin og sidst med en hostevirus, som forhindrer mig i at sove, så jeg næsten skal sidde op om natten, så nu gider jeg ikke mere.

Jeg skulle gerne være rask til søndag, da datteren og svigersønnen fejrer fælles fødselsdag med at invitere til skovtur i Aalborg Zoo- vi skal" ind og se giraffen" i ordets bogstavelige betydning sammen med barnebarnet.
Første gang hun så en giraf startede hun med at se på benene og så hun op og op og op og op og da hun så hovedet og den blå tunge grinede hun.
Det glæder jeg mig til at opleve og den nye lille girafkalv Bette Frede, og det nye rovdyrsanlæg skal vi også se. Vi har madkurv med og jeg skal bage lidt kager og svigersønnens mor tager kaffe med. Det skal nok blive hyggeligt. Vi glæder os i hvert fald meget.


6 kommentarer:

dqpage sagde ...

jeg håber I får set giraffen :o)
og at I snart er kommet over al sygdommen.
godt du alligevel kan få strikket lidt.
mange hilsener
Mona

Eva sagde ...

Aalborg Zoo er altid et hyggeligt sted at besøge.
Jeg håber, du er helt fri af sygdom, - sikke en omgang de har raget til dig.

Lavendel sagde ...

rigtig god bedring...I skal da ind og sen den giraf!!!
)OG så hader jeg de der ord, man skal skrive, må altid forsøge en to-tre gange øv!!)

Johanne sagde ...

øv, sikke en dum omgang. Fortsat god bedring til dig.
Jeg håber også, at I får set giraffen, og at du bliver frisk nok til at nyde turen.

Karin Grøn sagde ...

Vi har været i Zoo håber der kommer fotos senere. De ligger på en anden pc så de skal lige lægges over men vi havde en fin dag og fik først vand kl 15.30

Madame sagde ...

Sikke noget at du har været syg, Karin - er du blevet rask igen? Turen i Zoo lyder skøn. Det er også noget jeg har i tankerne med min lille Bella, men her i København.