tirsdag den 2. april 2013

En lille slatten sukkerknald med over 41 i feber


Så blev sagkundskaben hidkaldt til Aalborg.

Barnebarn og forældre har været på påskeferie her hos os i en uges tid og tog hjem lørdag aften, og i dag måtte jeg så til Aalborg og se barnebarnet.

Hun havde fået nyt værelse og skal sove for sig selv--- deres soveværelse er meget lille så de skal nærmest klatre over senge og hinanden for at komme i seng og det begyndte at vække hende, så hun ikke fik sovet ordentligt om natten.

Desværre er hun  blevet syg, og da datteren var lidt nervøs, da feberen var over 41 grader, ville hun gerne, at jeg kom.
Det gjorde jeg selvfølgelig, og hun kom en tur til lægen inde i midtbyen af Aalborg, og jeg kom ud at køre med datteren for første gang.
Hun har haft kørekort i flere år men ingen bil, og derfor har hun kun kørt småture herhjemme, men  nu kaster hun sig ud i at køre i Aalborg midtby mellem lastbiler og fjolser, der står midt på en af hovedgaderne og smser og parkere i hjertet af byen.
Spørg lige om jeg er stolt---- og heldigvis fejlede sukkerknalden ikke andet end en virus og hun har det efter omstændighederne godt.
 Hun er lidt slatten men spiser og drikker fint og klarer sig i det hele taget godt. Så Vi håber hun snart er rask igen. Skønt når man bliver mødt af en feberhed unge, der stråler over hele hovedet og råber ESTE !!!!!!--- det hedder jeg altså og siger en masse på russisk og senere -efter en tur i Ikea og mad derude laver "mad" til mig med sine nye plastikpander og gryder og siger AHM  og smasker og serverer -så tænker jeg- bare jeg kunne være sådan når jeg har 40 i feber. Det var vist en god ide vi fik med at købe en ekstra højstol hun sidder i ude i køkkenet og stort set har siddet med en grydeske og en skål.
Jeg håber hun er frisk igen i løbet af et par dage.10 kommentarer:

Lene sagde ...

Hvor er det godt at man har en Este, som kan være støtte for både voksne og småfolk. Og så lyder det til, at I nyder hinandens selskab :-)

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

uh det er ikke sjovt når feberen er så høj.
godt det kun var en uskyldig virus.
Så er det godt at have Este :o)

Kirsten sagde ...

Nååh hvor trist at hun er syg, men dejligt at hun trods alt spiser og drikker - det er vejen frem :))
Heldigt at sukkerknalden og moderen harr en este der kan komme når der er brug for støtte :))

Karin Grøn sagde ...

Lene- vi nyder i den grad hinandens selskab. Det er guld når hun kan huske en selvom hun ikke er større og når hun putter sig ind til en, så er alt hvad der findes af dårligdomme eller problemer glemt og man lever fuldt ud i det øjeblik og det giver kræfter til en masse.
--------------------------------------
Mona- det er slet ikke sjovt men heldigvis har hun arvet sin fars, sin morbrors og bedstemor og bedstefars gode immunsystem og når hun bliver syg spiser og drikker hun rimelig på trods af meget høj feber og derfor bliver hun hurtigt rask og ikke dårligere end nødvendigt. Det håber vi også holder stik denne gang.

Karin Grøn sagde ...

Kirsten- det er ikke nemt at komme rundt i Aalborg by når ens læge bor lige midt i byen hvor der ikke er parkeringsmulighed og skal gå med en lille stump på armen og skal have pusletaske og egen taske med. Datteren er nemlig ikke ret høj- hun har faktisk lidt svært ved at træde pedalerne i bilen i bund pga sin højde selvom hun har sædet helt fremme, så det gør det jo ikke nemmere- så jeg kommer gerne når der er brug for det. Det er jo derfor vi har hinanden- vi mennesker.

Lavendel sagde ...

Ååååh, ja læste jo godt i går aftes at hun var syg, den lille - men de er stærke, de små!!

Karin Grøn sagde ...

Lone- heldigvis er hun fuldbåren og da jeg selv har haft en- hendes mor- der er født en måned for tidlig og hendes immunsystem er aldrig blevet godt. Så Caroline holder til det og er godt polstret. Det var jo det andet problem med hendes mor, at hun altid var syg, så hun aldrig fik opbygget en huld til at tære på. Det har Caroline og det er skønt.

Madame sagde ...

Rigtig god bedring med hende, Karin - men det er dejligt at læse, at hun en spiser og drikker fint.

Karin Grøn sagde ...

Madame- ja men sådan noget udvikler sig jo, så hun har nu også ondt i ørerne for første gang i sit liv og nu har hun så også smittet mig--- øv--- jeg kan godt forstå hun ikke længere kan synke. Det kunne hun i tirsdags.

Rosemarie Groen sagde ...

Caroline syntes Este er den bedste i verden :D kærligst Rosemarie