lørdag den 17. november 2012

Øv øv øv- endnu et kit, der mangler garn.

Min "enkel trøje i firkanter" er ved at blive færdig og jeg troede det skulle være denne weekend, men ak-- for tredje gang er der ikke garn nok i et kit jeg har købt hos Aagaard Tekstil og hver gang er der bundfarverne der mangler. Da den her er strikket af lige dele af to røde nuancer er det så dem begge der mangler, så nu har jeg et ærme der er 24 cm og et på 28 cm for der var åbentbart heller ikke lige meget i nøglerne.
Denne gang var der dog ingen vrøvl- der bliver sendt noget mere og heldigvis er de hurtige, men dødirriterende er det altså.
Når der beskrives 3 størrelser, så skal der pinedød være garn nok til den største størrelse også ellers må man lave specialkits i forskellige størrelser til forskellig pris.

11 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Ja det er da bare møg irriterende - sådanne noget skal da være i orden :((
Den bliver ellers meget flot!

Karin Grøn sagde ...

Den er ganske enkel men gud hvor har den drillet. Jeg duer bare ikke til at sy noget sammen. Det bliver aldrig så pænt som når det er strikket sammen. Og ja- den slags skal være i orden- der kan findes alle mulige og umulige forklaringer men da der ikke er opgivet strikkefasthed og man kun skal stikke 8 kvadrater på 30 cm og selv beregne indtagninger til ærmer og længde, så skal der altså være nok. Jeg tænkte godt nok det så ud til at være lidt lidt.

Mette G. sagde ...

Godt nok irriterende. Et lille plaster på såret, at de trods alt sender mere garn uden vrøvl - men dog stadig ikke helt godt nok. Og da slet ikke, når det ikke er første gang, at det sker!

Fríða sagde ...

ej, p....irriterende! har også haft den erfaring et par gange, hos forskellige forhandlere. og det er derfor jeg meeeget sjælden köber kits eller köber garn til en decideret opskrift, synes der altid er opgiver enten for lidt eller aaaalt for meget.
kh.fra Island
Frida

Lydert sagde ...

det er da for surt - også selvom de sender mere garn

Karin Grøn sagde ...

Mette- ja det gjorde de ikke sidste gang. Da kostede det mig 110 kr at blive færdig. Penge jeg sådan set ikke har noget imod at betale, men når det er et kit havde jeg måske valgt noget andet hvor jeg kendte prisen.
------------------------------------
Frida- det er nemligt rigtigt rigtigt irriterende for på den måde er det jo ikke en selv der bestemmer hvornår man er færdig. Det er rigtigt at der enten er for lidt- i hvert fald hos Aagaard Tekstil- eller alt for meget, men det kan man jo leve med.

Lis sagde ...

Pi... irreterende, kan sagtens sætte mig ind i det. Nu er du jo også nået så langt at det strik skal være færdigt.

Heldigt, at de sender mere uden vrøvl. Jeg håber du har fået det idag, lørdag, så du kan få gjort det sidste.

Kh. Lis

Pia sagde ...

Hvor er det dog ærgeligt at du igen oplever den slags, men godt er det dog der så er god service trods alt. Flot bliver den nu altså.

Karin Grøn sagde ...

Lis- ah så hurtigt går det nu ikke herude på landet. Det var jo først fredag jeg sendte brevet med farveprøver, men er jeg heldig har jeg det mandag. Man kan sjældent sende post om lørdagen herfre, men jeg kan da håbe.
....................................
Pia. jeg er lidt spændt på om den klæder mig men jeg håber den bliver god. Jeg mangler en lukket trøje- jeg har kun jakker og cardigans.

Karin Grøn sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
monaelisabeth sagde ...

Ja for pokker hvor er det irriterende at stå der og mangle garn. Men heldigvis vil de så sende ..
Det bliver en rigitg flot trøje.
Smukke farver.
hilsen Mona