tirsdag den 9. oktober 2012

Varm vest/ undertrøje til den lille "sukkerknald"


En strikket vest/undertrøje i den gode gamle model fra 80 erne i lilla og lyslilla Alpaca fra Drops. Mønstret kan man finde gratis her

"Sukkerknalden" skulle jo nødigt fryse i den kolde tid og hun skal jo starte i vuggestue den 1. november, så hun kan blive kørt ind inden datterens barselsorlov udløber. Det bliver sjovt og spændende for hende- er jeg sikker på- for hun synes andre børn er noget af det sjoveste og nyder at være sammen med dem.
Datteren har gået både i mødregruppe, legestue og til babysvømning med hende og derudover har hun en fætter, der kun er 14 dage yngre, som hun ser mindst en gang om ugen, så det tror jeg bliver en succes for hende.

5 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det bliver helt sikkert fint at komme i vuggestue ;O)
Trøjen kan holde hende varm og måske kan hun undgå nogle af de obligatoriske sygdomme der florerer i en daginstitution (lad os håbe det :)

Karin Grøn sagde ...

Jeg skal have strikket et par stykker så hun har nogen at skifte med og med i tasken med skiftetøj.
Hvem siger at undertøj skal være hvidt- den her kan bruges både under og over en trøje. Jeg tror nu ikke hun undgår dem helt. Hun er syg lige nu fordi hun er ved at få tænder og hun jo er i smittemiljø fordi hun er sammen med andre børn og voksne, men det er helt stensikkert at hun få smitte med hjem så hendes mor bliver syg. Sådan fungerer hun nemlig- desværre.

monaelisabeth sagde ...

det er en fin lille vest
hilsen Mona

Karin Grøn sagde ...

Den er altid en sikker succes.

Madame sagde ...

Hvor er den fin, Karin! En strikket vest eller undertrøje gør altid lykke og især i alpaca-uld. Jeg ser stadig min mødregruppe, selv om vores børn er 33 :-)