søndag den 24. juni 2012

Navnet er FRESH--- Fiat Panda FRESH !


Billede


Denne lækre lille sag er min mands nye dyt fra på torsdag aften.
Det var hurtig udrykning. Jeg stod som sædvanligt med r.... i vejret i haven og plantede sommerblomster i haven kl 15, da min mand fandt bilen på Bilzonen  og kl 17 var den købt og der var vel at mærke 30 km til forhandleren.Sådan har vi stort set altid gjort når vi har købt bil. Vi kan mærke når det er nu--- og det var det så i eftermiddag.
En lille lækker Fiat Panda- som jeg kan sidde i- godt endda med min dårlige ryg-
og så var det et røverkøb.
 Bilen har tilhørt en ældre dame, der ikke ville køre mere og er fra august 2011 og har kørt 5400 km. Det betød en prisnedsættelse på 25.000 i forhold til nypris- den har det hele- aircondition- splitbagsæde til barnevogn, når barnebarnet skal med ud og køre dyt med morfar og bedstemor-- tagræling og god plads indeni til alle både foran og bagi og en god pris og som noget nyt får vi træk på. Det har vi haft på vores gamle biler og selvom vi ikke har trailer har vi manglet det.
Det bliver bare så godt- for husbond kører næsten 2500 km om måneden og den gamle bil har kørt 218.000  km så vi går jo i en sand skræk for at den ikke kan mere en dag selvom den fik en stor tur  sidste sommer.

Vi ville gerne have haft den nye Fiat Panda Twin air med den meget miljøvenlige motor, men 2012 modellen, som Fiat lavede kampagne om i april- hvor den ikke var kommet endnu-  og i denne uge, har  Fiat nu oplyst, at den først kommer til november- måske senere og det tør vi ikke at vente på - selvom vi havde drømt om at få en ny bil. Vi har også kigget på Kia Picanto- men den kan først leveres til december, så det holder ikke rigtigt.

Billede                   Billede                      Billede


Ih, hvor jeg glæder mig til på torsdag. 


Vores gamle dyt skal vores datters forlovede købe, for selvom vi ikke kan bruge den til de mange km, er den en stor hjælp i en familie med et spædbarn der harbedsteforældre til begge sider, der bor på landet, hvortil der ikke længere kører busser ret tit og ingen i weekenden. Førhen har jeg kørt meget frem og tilbage til Aalborg og kørt til dette og hint når det var nødvendigt, men nu kan de selv og deres kørselsbehov er meget meget lille, men jeg håber de får glæde af den indtil de får råd til at købe en bedre bil. 
3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Tillykke med den nye dyt - pudsigt for vi har også købt "ny" bil i dag. Mandens bil har også kørt MEGET langt, så vi havde samme bekymring som jer!

Karin Grøn sagde ...

Jamen selv tillykke Kirsten. Det bliver dejligt med en ny bil

Irene sagde ...

Til lykke med jeres nye bil. Den ser rap og samtidig funktionel ud. Som de børnebørn dog vokser hurtigt - hvor er hun blevet stor! Flotte højbede i. Har. De er næsten samme højde som vores, hvor man kan sidde på kanten og luge lidt.
Til sidst - tak for din søde kommentar på min blog.