fredag den 21. januar 2011

ØV ØV ØV operationen fungere ikke

ØV ØV ØV!!

Hvorfor kan vores familie aldrig nærme sig nogen form for sygehusbehandling uden det går galt eller ikke fungerer.

I eftermiddag blev datteren ringet op af Aarhus sygehus, der kunne konstatere at den nervestimulator de havde CT scannet i mandags og derefter sat til sidder forkert i hendes rygsøjle.

Der er mange ting jeg ikke forstår i det her.
For det første forstår jeg ikke man CT scanner for at se om tingene sidder rigtigt og så først finder ud af 4 dage senere at det gør de ikke.
Jeg ville logisk set synes ,det var smart at CT scanne og ikke sætte pacemakeren til, hvis man er i tvivl. Måske skyldes det at hun var indlagt på et patienthotel uden anden ekspertise end en sygeplejerske i receptionen, der kunne give panodil og anden håndkøbsmedicin. Afstanden fra patient til læge er simpelthen for lang på den måde- især når det går galt.
Desuden har hun flere gange klaget over underlige følelser og stærke smerter og blot fået at vide, at hun endelig ikke må slukke. Huskede jeg at sige, at den sygeplejerske, hun kunne kontakte i en time tirsdag morgen ikke var at finde, da hun havde glemt at tænde sin mobil, der er datterens livsnerve---hurra---hurra.
Nu håber vi så at der ikke er sket nogen skader. Datteren har hele tiden haft det problem at hun ser meget ung ud og derfor tager ingen hende alvorligt.
Kedeligt, at der er så travlt på sygehuset, at man ikke lytter.
Jeg ved også godt det er menneskeligt at fejle, men hvorfor f.... skal de allesammen være menneskelige hver gang vi nærmer os et sygehus.

10 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Band du bare! Sådan noget er lige til at fare i flint over!! Nu må de tage sif sammen!!Håber alligevel det bedste for tøsebarnet.

Fríða sagde ...

uha, sikke noget rod! og sikke en måde at behandle din stakkels pige på. intet under at du er vred.
kh.fra Island
Frida

Lydert sagde ...

For pokker da, hvor er det surt; kan godt forstå, du skælder ud - håber, I alle klarer det hele alligevel

Karin Grøn sagde ...

Hej Lone- jeg trængte lige til at få luft. Jeg håber også det bedste og håber at kunne blive ved i mange år endnu at holde hovedet højt og kæmpe videre, men jeg synes alting hele tiden er kaotisk.
-------------------------------------
Frida--- nej jeg er nemlig temmelig vred, for jeg synes det er noget roderi og folk glemmer deres ansvar for andre menneskers ve og vel. Ovenikøbet ville de helst at hun fik den taget ud hos egen læge--- ja så var de jo også fri for at stå til ansvar for deres egne handlinger. Desuden har hun lige skiftet læge til nytår og har aldrig set ham, og han kender intet til den type operation, så det kan han ikke.
-----------------------------------
Lydert- Vi forsøger at klare det, men jeg bliver faktisk mere og mere stiktosset over det jo længere tid der går.

Stine Jannerup Frank sagde ...

Kæmpe knus og kærlige tanker herfra

Karin Grøn sagde ...

Hej søde Stine- jeg anede ikke du var med herinde- hvor hyggeligt- vi ses søndag aften håber jeg---og tak for dine kærlige knus og tanker. De varmer også når de bliver skrevet.

Mette G. sagde ...

Åh nej da Karin. Sikken en historie. Hvor er det uretfærdigt! Kan godt forstå, at du skal have luft! Der er ikke noget, der er så slemt, som når det "går ud over" vores børn!

Madame sagde ...

Det er vel nok trist at læse, Karin. Jeg håber inderligt, din datter snart får et liv med større livskvalitet.

Mikaela sagde ...

Det er slemt når ens unger har det svært - og endnu værre, når man ikke føler, at man bliver mødt med respekt og forståelse. Hold fast i din unge, i dig selv og selvrespekten! Der er altid en underliggende, uudtalt formodning i sundhedsvæsenet om, at det hele nok stammer fra hjemmet, og den kan sende alle i dørken - men du skal være stærk, skide på hvad folk "ved" og "tror" og holde fanen højt for din datter. På dem, moster!

Helle : sagde ...

Uha jeg føler med jer, det er bare for galt af et hospital og den sygeplejerske som ikke har tændt sin telefon. Det er bare for meget!