fredag den 21. januar 2011

Datteren opereret og HUN ER BEGYNDT AT STRIKKE!!!! .


Så er datteren kommet retur fra Aarhus sygehus, hvor hun har været indlagt og fået opereret en pacemaker ind i ryggen, der skal nervestimulere nerverne til hendes tarm, der aldrig har fungeret ordenligt siden hun blev født.
Hun er hjemme hos os fordi kæresten er til skriftlig eksamen over to dage--- et system AAU bruger hos humaniorastuderende.
Hun må ikke bukke eller bøje sig og da det er en prøveoperation må hun heller ikke komme i bad i 3 uger, da hun har pacemakeren klistret på udenpå kroppen.
Systemet er et forsøg, da det kun laves 2 steder i Danmark og kun siden 2008, så det er lidt over 2 år siden man lavdede det første gang og succesraten er kun 50 %, så derfor en prøveoperation, da den lille fætter koster 100.000 kr. Iøvrigt nøjagtigt samme system hendes far har indopereret som Coclear Implant.
Vi må se hvordan det spænder af og om det lykkes at få gang i det hele.

Hun måtte i fuld narkose pga den spiserørsbrok hun har tiltusket sig pga det her. Da hun kom ud af den fandt hun på at hun ville lære at strikke. Intet er jo så skidt at det ikke er godt for noget. Det jeg lærte hende af strik da hun var 12-13 år havde hængt ved, så hun skulle bare lære at slå op og lukke af. Det fik hun hurtigt lært og de første forsøg blev 3 makeuppads som Drops har med i deres sommerforslag. Det er ikke svært at finde på men en god ide til helt nye strikkere.
I går fik hun så lært vrangmasker og nu vil hun gerne strikke en lille gnom eller en sømand. Det er ikke så tosset endda, idet der er kommet baby i kærestens familie." De fantastiske strikkerier" kan ses foroven på siden. Om jeg og hun er stolte??? SELVFØLGELIG

7 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Det er da en fin hobby, hun har fåaet sig - nu håbser det begynder at gå fremad med hende!

Fríða sagde ...

åh, hvor jeg håber det lykkes godt, det er sgu ved at være nok det I har været igennem. dejligt med en ny strikker, håber hun bliver ved.
kh.fra Island
Frida

Karin Grøn sagde ...

Lavendel- desværre ser det ikke ud til at have den største effekt, men hun kiler på og håber det bedste.
-------------------------------------
Frida- jeg håber også men kun tiden vil vise det. Jeg synes også det er ved at være nok. Jeg har ikke rigtigt kræfter til samvær med andre mennesker fordi jeg hele tiden skal være på forkant med udviklingen og der hele tiden sker noget uforudset og alvorligt.
Jeg tror hun forsætter- hun begyndte at brodere forrige år og er forsat med det, så det er bare en videreudvikling af det kreative gen hun er udstyret med. Hun har jo malet i mange år men pga det danske bistandssystem har hun ikke længere råd til materialer og vil ikke lade os betale. Unge under 25 kan kun få halv bistandshjælp da det skal motivere dem til at gå i arbejde- hvad der ikke er noget af --- og der er ikke særregler for syge.

urtehaven sagde ...

Dejligt hun har fundet sig en hobby ,super og så og strikke , glæder mig til og se hvad hun strikker fremover god bedring til hende fremover

Anonym sagde ...

Velkommen til endnu en strikker Karin...I kan roligt være stolte af jer selv :D
Fortsat pøj pøj til jer alle.

Lene sagde ...

Pøj pøj til datteren med strikkeriet og alle mulige varme ønsker om at prøveoperationen vil virke. I må gerne være stolte, det er der al mulig grund til :-)

Karin Grøn sagde ...

Urtehaven- ja det er dejligt hun har fundet ud af at strikke.Det glæder også mig- desværre er der igen sket en fejl så det hele sidder forkert
-------------------------------------
Anne- jeg skal lade det gå videre- ja, som du kan se andet steds lykkedes det ikke.
----------------------------------
Lene- tak for ønskerne, som jo desværre ikke hjalp meget fordi det gik galt.
Vi prøver at bevare vores stolthed selvom det er svært