fredag den 6. august 2010

Smuthuller fra Geilsk

Smuthuller fra Geilsk str 4 år til den lille nevø, der fylder 2 år på onsdag

Forklaringen på navnet " Smuthuller".
Det er garanteret den hurtigste trøje, jeg nogensinde har strikket.
Den tog 1½ dag at strikke og i dag har jeg kun syet kanten på hullerne fast og hæftet ender og vasket trøjen. Jeg startede onsdag ved 14 tiden.
Farven på den øverste trøje er mest rigtig, men du kan se farven på www.geilsk.dk og der var og er tilbud på det tykke uld til halv pris, så trøjen står faktisk kun i 118 kr, hvad jeg synes er rimelig.
Jeg har lavet en masse andet i ferien. Det eneste jeg ikke har gjort er at være ved pceren, så med tiden kommer der nok noget om det eller også koncentrerer jeg mig om håndarbejde. Det ved jeg ikke endnu.
Jeg er igang med en ny trøje til mig selv i tyndt shetlandsuld fra Aagard Design fra Thy i koboltblå, lime og turkis, men den kommer på når den er færdig.


10 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Den er rigtig flot, det var da hurtig du fik den strikket.

Mette G. sagde ...

Dejlig trøje - og hold op, hvor har du været hurtig!

Pia sagde ...

Fin trøje, og dejligt med et hurtigt / nemt projekt.

Karin Grøn sagde ...

Helvig- ja- kender du det, at tingene nærmest laver sig selv- man lægger bare krop til.
---------------------------------
Mette- jeg er vild med ideen- jeg tror den skal genbruges i et sjal
-----------------------------------
Pia- superhurtig og nem.

Manna sagde ...

Jøsses!, hvor er den fin og spændende med de huller.
Glæder mig til at se trøjen til dig selv.

strikkeentusiasten sagde ...

Hvilken fin "smuthul" du har lavet, et dejligt hurtigt arbejde skal der til engang imellem.

Helle : sagde ...

Det er en rigtig sød trøje du har fået strikket der, er vild med de små huller. Tror at det måske bliver sådan en jeg vi strikke til Jonas engang.

Karin Grøn sagde ...

Manna- trøjen til mig selv er endelige lige på trapperne- nu er det bare om der er garn nok eller jeg skal være kreativ med det jeg har.
-----------------------------------
Strikkeentusiasten-hør velkommen til- du har vist ikke været på min side før. jeg glæder mig til at at følge dig og høre fra dig.
-----------------------------------
Helle- tak for det. Ja, de er lidt fanzy de smuthuller men skal du strikke en til Jonas skal du nok være temmelig hurtig for Bente Geil sælger det her garn ud og det komme ikke igen. Derfor er det også billigt- faktisk nedsat fra 53 kr til 10 kr pr nøgle men om du kan købe en opskrift ved siden af ved jeg ikke. Ellers er det jo bare en raglantrøje strikket oppefra uden kanter- Enklere kan det ikke være. Hullerne kan du jo smide rundt med som du har lyst- store og små mellem hinanden.

Madame sagde ...

Hvor er den flot Karin! Her i Frederiksværk er der strikkecafeer i øjeblikket, og jeg burde jo melde mig - har ikke strikket i 25 år ...

Karin Grøn sagde ...

Hej Madame- ja hvis jeg kan have inspireret dig til at strikke, så er jeg mere end glad. Det er lidt hyggeligt med strikkecafeer. Der er to typer- folk, der mødes og kender hinanden i forvejen og finder ud af at de faktisk allesammen strikker. Det udvider jo venskabet- og så de mere formelle i butikker, der også kan være hyggeligt og inspirerende når man bare har for øje, at butikken holder det for at sælge og skabe nyt kundegrundlag og der vil være folk der er på vidt forskellige niveauer. Det er så meget op til den butiksejer eller initiativtager, der laver det hvordan stemningen bliver, men de fleste lærer jo med glæde videre.