onsdag den 2. september 2009

Jeg er ydmyg- tak for jeres interesse

En lille gave fra naturen- en Nicotiana sylvestris- også kaldet Skovtobak eller narcisblomstrende tobak. Den har sammen med sin fætter sået sig selv i kanten af vores terasse og lige udenfor soveværelsesdøren og dufter himmelsk om aftenen og natten, så det kan ikke være bedre. Den er ca 1 m høj nu og stænglen på tommelfingertykkelse.

Velkommen her til min blog til læser nummer 60.
Jeg er dybt taknemmelig og meget ydmyg over at min blog har rundet 60 interesserede faste læsere. Jeg synes jo ikke jeg har noget særligt at byde på, men jeg må jo alligevel på en eller anden måde inspirere nogle med mine fotos.

SÅ STOR TAK

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Kære Karin! Der er altid en glæde at kigge ind hos dig her på din blog - ja sikkert også i virkeligheden, men det ligger jo lidt tungere med det, fordi du bor i den anden ende af landet :o)

Pernille på 1. sagde ...

Flot at du har så mange faste læsere, nu må jeg hellere melde mig til :)

Knus og god dag

Lavendel sagde ...

Du HAR da vældig meget at byde på - tak for din hjælp med vest!!!

johanne sagde ...

Du har masser af byde på, din blog er smuk både i billeder og ord. Jeg bliver inspireret af dine fine håndarbejder, din have og dine planter og en masse andre ting, du gør og tænker. Og så ved du jo en masse ting om bøger, har jeg opdaget :-)
Tak for velkomsten :-)

Pia sagde ...

Jeg syntes også din blog er meget inspirerende og læser med hver gang du byder på nyt.

Jane sagde ...

Hej Karin
Du har jo en rigtig flot blog med masser af inspiration både til os strikkere, men så sandelig også for dem der interesserer sig for have/planter. Sidst men ikke mindst så skriver du godt.
Så tillykke med de mange faste læsere :-))

kludemutter sagde ...

Tak for vi må ;)
Her er hyggeligt og rart så der kommer sikkert mange flere til.

Yt.

Manna sagde ...

Kære Karin
Jeg kigger altid ind på din blog, når der er et nyt indlæg. Desværre er det ikke altid, der er ord i hovedet til en kommentar
Jeg beundrer dine strikkerier, nyder, når du fortæller om hus,have og familie og ikke mindst dit store engagement med teater.
og som Johanne skriver, er der det med bøgerne. Nu har jeg også stiftet bekendtskab med Bent Haller.

Lavendel sagde ...

Nu er jeg der igen...jeg kan genkende det med ikke at komme hinanden ved på landet...her hvor jeg bor nu, er det det samme.
men jeg havde lige 6-7 glade år på øen, hvor alle vidste næsten alt om alle. Både godt og skidt, men man kunne næsten ikke undgå at kære sig om hinanden...i hvert fald vidste man....det savner jeg nu...

Helle : sagde ...

Hej Karin

Ja vi er jo mange som følger dig, det er bare ikke så tit at jeg får lagt en hilsen.

Men det er jo altid hyggeligt at følge din blog, skønt tørklæde du har strikket igen. Jeg er selv vild med det sjal.

Karin Grøn sagde ...

Milde himmel en masse kommentarer. Jeg var ikke på i går da jeg var i Aalborg og til korprøve. Vi skal synge i Utzoncentret til kulturnatten og glæder os.

Madame- tak for din hilsen- jeg tror også vi kunne have glæde af hinanden og kunne få fornøjelse af at udveksle tanker.

Pernille- tak for din hilsen- du er så læser nr 61 og jeg har sendt dig en hilsen på din blog.

Lavendel- ja selv tak med vesten- jeg blev også lidt bjergtaget af den vest - især kanten er flot og detaljer lærer man at se, når man har været på Skals.

Johanne- tak for dine søde ord- ja- jeg ved lidt om bøger, men som alt andet her i huset drukner det jo i mandens viden ( nå det måske overdrevet- der er nu meget han ikke ved ) men når jeg er svært hørehæmmet er han døv dvs jeg så må være hørende!!! og når jeg ved lidt om bøger så ved han af gode grundet MEGET mere fordi han er bibliotekar. Det er nu mest skønlitteratur og danske forfattere jeg ved noget om.

Pia- jeg er glad for at du har glæde af at læse min blog- tak for det.

Jane- jeg takker ydmygst- jeg elsker min have og er glad for at inspirere med håndarbejdet- det er dejligt.

Yt- tak for din hilsen- jeg er glad hver gang der er en hilsen fra dig- jeg bliver i så godt humør af dit navn- kludemutter- og din blog har jeg stor fornøjelse af

Manna- tak for dine ord- jeg har som alle andre veget tilbage for Bent Haller fordi han jo havde en sag for mange år siden, men efter jeg har fået fat i hans bøger er jeg helt bjergtaget- sjældent har jeg mødt en forfatter, der kunne danne billeder og var så let læst samtidig. Han ER en fortæller af Guds nåde - og jeg elsker at få en god historie.

Hej Helle

Tak for din interesse- du lægger nu tit en besked- jeg synes næsten jeg kender dig- hvad jeg selvfølgelig ikke gør, for når man ikke har stukket hinanden på næven så kender man ikke hinanden. Jeg kan også godt lide Revontulisjalet- der synes jeg for en gang skyld at det brogede garn kommer til sin ret. At lave en masse store og små snoninger i sådan noget garn er i min verden tidsspilde og næsten synd for farverne. Hver ting til sin tid.