lørdag den 25. juli 2009

En lille hæklet babysommerhat til barnedåben

I denne uge er det blevet til en lille babysommerhat, der passer til resten af sættet. Med et par lyseblå babybukser til, så bliver Ida da fin, hvis det igen bliver sommer i Danmark.En lille fin babysolhat til en lille pigeVi har to store hortensia ved trappen, som trods regnen blomstrer helt fantastisk- lige en baggrund fro sommerhatten.

15 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Hun bliver da gansk uimodståelig :-)

Karin Grøn sagde ...

Losarinas mor
Det håber jeg hun gør.

Lotte K strik sagde ...

Det er da utroligt at de har næsten samme farve som sommerhatten, der for øvrigt er rigtig sød.

Karin Grøn sagde ...

Ja, det var også lige det jeg så. De er iøvrigt ca 2 m høje selvom jeg skærer dem ned til ca 80 cm hvert år- men skærer jeg dem længere ned, så får jeg jo ingen blomster, da de blomstrer på 2. års skud og det vil jeg jo ikke gå glip af. Jeg har med vilje ikke farvet dem blå, da jeg synes det er synd og ser lidt kunstigt ud til vores hus der er svenskrød.

Manna sagde ...

Så sød en lille sommerhat.
Du fik godt nok travlt, hvis alle hortensia-hovederne skulle have hat på. I øvrigt tak for rådet om beskæring af hortensia

Madame sagde ...

Hvor er den yndig, Karin - og fantastisk sammen med din hortensia! Det er vist i morgen du skal til barnedåb - ha' en rigtig god dag :-)

Helle : sagde ...

Hej Karin

Sikke en lille sød sommerhat du har fået lavet, Ida bliver da bare så fin !

marianne sagde ...

Den er bare smuk:)

Gitte sagde ...

Den er så fin - den lille hat.

Karin Grøn sagde ...

Tak allesammen. Moderens kommentar- HAAA en HIPPIhue til Ida- hvor er den fin!! og sokker hun kan passe- (fødderne er nu 10 cm i en alder af 3 mdr hvordan skal det ende)

Samtal från min trädgård sagde ...

Det var da noget af det södeste! Er selv helt vild med "hippie"stilen, synes at den er flot.

Karin Grøn sagde ...

Samtal

Ja den bringer i hvert fald minder fra min ungdom hvor jeg nærmest var hæklet hele tiden. Senere blev jeg hønsestrikket- jeg synes også godt om de mange farver men i modsætning til dengang vil jeg nu helst de ligger i samme farveskala nu.

bea's blog sagde ...

Hei Karin,
tusen takk for pen kommentar!!!
Det var koselig a höre fra deg igjen...
Ja blomstranker tenker jeg vil bli pa en tunika. Jeg har jo ny (brukt) symaskin, sa snart jeg har tid, jeg vil lage en...venter til hösten, fordi det er min kreativste tid. Lige na jeg bre strikke og strikke - smating, som vanlig.... :))
~ ♥ ~
Torsdagsklem
Beatrice

Samtal från min trädgård sagde ...

Tak for tipset om hvordan man checker garntype, skal pröve det. Spändende at se om det stemmer overens med det mine händer synes at det er!

Birgitte sagde ...

Super super sød hat. Hvem der havde små piger at klæde på igen.
kh. Birgitte