onsdag den 20. maj 2009

Endnu et Revontuli sjal - nu i lilla, sort og grå

Revontulisjalet i Gråsten træet, der blomstrer på sit sidste og sneer på græsplænen

Revontuli i snevejr i maj

Endnu et Revontulisjal har set dagens lys her i huset i Kauni effekt- i sort, grå og lilla. Gave til endnu et familiemedlem, der har forelsket sig. Nu mangler jeg sådan set kun et til mig selv- men kender du det?- når du har strikket 4 til andre så får du aldrig noget selv.
Jeg gør i hvert fald nok ikke.


15 kommentarer:

Kirsten Krat sagde ...

Hej Karin

Hvor er det blevet flot, det sjal står på den øverste halvdel af min to-do-liste, skal lige have nogle af mine Ufoer færdig først.
Kender godt det der med at man ikke får strikket til sig selv, ejer næsten ikke noget hjemmestrikket, men det skal der altså laves om på.
k.h.
Kirsten

Lotte K strik sagde ...

Rigtigt fint sjal, det en rigtig køn årstid vi har nu med de mange træer der blomstre.

Anne-Mette sagde ...

Hvor er det nye sjal blevet flot. Jeg kan godt forstå, hvis du ikke har lyst til at starte på et femte af slagsen...der findes så mange smukke sjaler og helt sikkert også et til dig :-).
Mange hilsner
Anne-Mette

Pia sagde ...

Det er sandelig også flot i den farvekombination. Jeg har garn liggende til en i en "frost" hvid, blå, lyserød. Dog skal et halvt hundrede projekter først afsluttes. :-)

Gitte sagde ...

Smukt! Fantastisk farvespil. Både i garn og have ;-)

Anonym sagde ...

Rigtig flot sjal, og imponerende at du har strikket så mange. Jeg mangler stadig at strikke det første, men det er på 'todolisten', og garnet på lager. ;o)

Vibeke sagde ...

Kære Karin
Det er fantastisk flot det sjal, og farverne er eminente.
Jeg håber da, at du får lavet et til dig selv, det vil være skønt at have en sommeraften ude ved grillen, eller når du går en runde i din have.
Kærligst
Vibeke

Jette sagde ...

Smukke farver, og det er da godt at det er så nemt et sjal at strikke, så er chancen for at få et selv da lidt større. Er lige ved at være færdig med mit også.

Madame sagde ...

Det er utroligt smukt, Karin - dejlige farver sammen! Du må da også have et selv ;-)

Lise sagde ...

Hvor er det bare et flot sjal - jeg har haft garn og opskrift med i sommerhus hele weekenden, men jeg syns jeg havde lidt problemer med at komme igang. Var sådan i tvivl om pindestørrelsen. Brugte du pind nr. 5?

Lise sagde ...

PS - så dit indlæg på webstrik :-)

Karin Grøn sagde ...

Tak for jeres kommentarer. Jeg synes det er dejligt at få lidt feedback.
Til Lise. Jeg har strikket på p 5,5 og jeg har også haft problemer med starten hver gang, men så trævler jeg bare op og begynder forfra. HUSK at diagrammet kun viser et halvt sjal. Det nummer behøver andre IKKE at lave. Jeg har strikket et halvt sjal helt færdig før jeg fandt ud af hvad der var galt.

Lise sagde ...

Tak for dit svar Karin - havde dog godt luret det med det ½ mønster. Må have været et morsomt sjal du havde fået strikket.

Karin Grøn sagde ...

Hej Lise jeg må indrømme jeg gav et brøl af latter, da jeg stod med et kvart sjal- det så ÅNDSVAGT ud, men man kunne ikke se det på pindene. Man kan jo lige så godt tage det med godt humør det hjælper jo ikke at blive sur på andre end sig selv og det er jo ligesom lidt spild.

Anonym sagde ...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.