tirsdag den 23. december 2014

December i glimt


 En fredag i december holdt barnebarnets dagplejemor fri, og datter, barnebarn og bedstemor  lavede brune kager i en børnevenlig version, hvor dejen ikke skal varmes men bare grattes sammen, rulles ud og stikkes ud.


Kagerne blev pertentligt lagt på pladen


  og dejen blev målt vejet og smagt på og fundet i orden. Her forsøger barnebarnet øver sig her i æltningens svære kunst
 Deres lille nye Buster er nu 1/2 år og oplever verden for fuld tryk og faldt  omkuld under strabadserne i deres vasketøjspose

Idag forberedte vi anden til i morgen og barnebarnet var igen på besøg og hjalp sønnike med at  blande svedsker og æbler og langsomt men sikkert blev skålen tømt med en ske og anden fyldt.


 

Morbror klarede at holde den til barnebarnet var færdig og det tog tid men bagefter klarede hun også at pille to løg til fonden. Derefter spiste hun så 3 madder med sit pt yndlingspålæg rødbeder med smør og rugbrød.

 Senere i  dag fandt hun mit kamera så da hun havde fået lidt instruktion af morfar blev det til et helt billede af mig og et amputeret billede af morfar
En rigtig dejlig lillejuleaftensdag og juleforberedelsesdagene er nået til enden og nu venter blot en forhåbentlig dejlig juleaften.


1 kommentar: