lørdag den 5. maj 2012

4. maj og næsten fuldmåne


Så blev det den 4. maj. og sædvanen tro fejrede vi det i aftes  med lys i alle vinduer.
I aftes var det imidlertid meget specielt, for månen, der næsten var fuld. stod op ude over havet og lyste om kap med de levende lys. Jeg har forsøgt at fotografere det, men det yder ikke skønheden fyldest.

Da jeg spillede i Musikkorps Sæby spillede vi altid til Frihedsgudstjeneste i Sæby kirke, og det var helt specielt, men nu er det bare en stille aften, hvor vi tænker tilbage på dem, der var med dengang og som vi kan takke for vores frihed.


Fejrer du også 4. maj med lys i vinduerne?

I dag- den 5. maj -  fylder min svigermor 85 år og vi skal fejre det på Svinkløv badehotel med en let frokost og kaffe. Tænk at have  haft fødselsdag den 5. maj hun fyldet jo så 18 år den dag i 1945 , da befrielsen kom. Det må have været helt specielt festligt med de mange glade mennesker og flag.

6 kommentarer:

Mosekonen sagde ...

God morgen, Karin.
Jo da - vi havde også lys i vinduerne, og også en skøn Måne :-)
Det var så smukt midt i det nattemørke, som kun findes der, hvor der ingen gadelygter er.
Til lykke med din svigermor. Vi har igennem mange år camperet lige ved siden af Svinkløv Badehotel (Svinkløv Camping), så jeg ved godt, at der er meget meget dejligt.
God dag - og rigtig god fornøjelse.
Knus.

Karin Grøn sagde ...

Der var meget smukt i aftes. Ja, Svinkløv ar smuk som resten af Jammerbugten og Nationalpark Thy.Jeg håber hun bliver glad for at hendes døtre har bestemt at vi skal spise der. Det er jo hundedyrt men sådan er det. Vi er jo mange efterhånden.

Lis sagde ...

Tillykke med svigermor og ja jeg tror også det har været specielt og festligt.

Her lyste månen også det hele op dog har vi ingen vand der kunne forstærke oplevelsen af meget lys over det hele. Det lyste bare .

Kh. Lis

Kisser sagde ...

Karin, til lykke med din svigermor i dag.
Jeg kender en, der blev født den 5. maj 1945. Også lidt specielt.

Karin Grøn sagde ...

LIs Tak skal du have. Hun kan nok desværre ikke rigtigt huske det- hun er ved at blive rigtigt gammel nu. ---------------------------------------
Kisser- tak for lykønskningen. Vi havde en god dag.

monaelisabeth sagde ...

Det må have været en meget speciel aften
og Svinkløv er da et helt fantastisk sted .
tillykke med Svigermor.
hilsen Mona