tirsdag den 18. august 2009

Jeg er ikke helt væk- jeg teststrikker for GEILSK

Kære læsere.

Jeg er ikke helt væk- jeg teststrikker for GEILSK. Det er rundstykket, der står for tur i en lys rosa ( syrenfarvet kalder jeg den) i Geilsk Tynd Uld , men med nogle forandringer, der gør den mere rummelig og bedre egnet til uldgarnet og dermed helårsbrug. Den oprindelige model er strikket i silkehør og meget sommerlig, synes jeg.

Det er spændende og udfordrende at strikke en opskrift som den første efter designeren og være med til at påvirke formuleringen. Det kan jeg godt lide. Jeg ved ikke hvornår den kommer på markedet, men hold øje med www.geilsk.dk. Så kan du se, om det er en model for dig.

Du kan se modellen og garnet på http://kortlink.dk/geilsk/6vgq og http://kortlink.dk/geilsk/6vgt

12 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Tillykke med den nye og spændende opgave.

Madame sagde ...

Pyha, godt du ikke er blevet væk, Karin :-)
Det lyder spændende, at du teststrikker - det må være rigtig sjovt :-)

Vibeke sagde ...

Kære Karin
Jeg har ofte tænkt på, hvor du var blevet af:)
Det må være sjovt, interessant og udfordrende at være teststrikker!
God arbejdslyst!
Knus
Vibeke

Jane sagde ...

Det lyder spændende. Jeg har ikke mod nok til at være teststrikker, men godt at der er nogen der har, så vi kan få nogen gode opskrifter :-)

Karin Grøn sagde ...

Losarinas mor- Tak for det- ja det er spændende

Madame- det er rigtigt sjovt

Vibeke- tak for tanken - ja det er spændende og udfordrende

Jane- hu ha nu føler jeg mig jo helt modig. Sådan har jeg ikke tænkt på det før. Det er bare sjovt at prøve og det foregår jo i tæt dialog med designeren, så det er sjovt.

kludemutter sagde ...

Det lydder spændene Karin.
Vi venter i spændig ;)
Bente laver jo nogle spændene ting.

Yt.

Karin Grøn sagde ...

Yt- det er rigtigt spændende- og jeg synes også det er fine ting, der bliver lavet hos Bente. Topstykket er f.eks. rigtig fin, men jeg er bare for gammel til den- jeg synes korte kjoler/langetunikaer og leggins osv hører unge mennesker til og tager jeg en stor nederdel på dertil kommer jeg til at ligne et telt, men jeg synes den her er fin

Pia sagde ...

Spændende er det da, men heller ikke her er der mod og erfaring nok til at give sig i kast med dette.

Karin Grøn sagde ...

Pia- Ok- ja vi er jo så forskellige- jeg er opdraget i den ånd, der hedder - det er bedre at komme galt afsted end slet ikke at komme afsted, så det lever jeg fint efter.

Samtal från min trädgård sagde ...

Der er Geilsk fundet den rette! Du lader os vel höre sådan lidt inside hvad de har gang i, fordi jeg er altså helt vild med Geilsk!

Karin Grøn sagde ...

Hej Samtal

Ja eller rettere- jeg laver reklame for de nye produkter. Mit arbejde går mest ud på at forsøge at være den almindelige bruger og jeg er så også så fræk at jeg giver forslag til omformulering og omstrukturering af opskrifter, så jeg synes det bliver lettere forståeligt for mig, men ellers er det den trøje, der hedder Rundstykke, der nu er lavet lidt om i Tynd Uld, så den bliver i A form i stedet for lige op og ned, vi arbejder med.

Helle : sagde ...

Det lyder godt nok spændende Karin, glæder mig til at se den.