onsdag den 4. februar 2009

Garnindkøb og voksdug hos Stof og stil

Jeg var et smut i Aalborg i går. Helt uden planlægning, men jeg fik pludselig et ærinde, der var vigtigt.


2,5 m farveglæde for en 50er pr farve


Derfor kom jeg på uventet indkøb og var et smut inde i Stof og stil i City Syd. De viste sig at sælge voksdug til 19.95 kr pr m- farvet med hvide bomber. Det kunne jeg ikke stå for, så der blev købt 3 farver, så jeg har lidt at skifte med og som kan lægges på mine 3 spiseborde. Lige nu ligger de nu til afdampning.Superlækkert varm og blødt uldgarn - er lidt lysere i virkeligheden


De har fået noget nyt uldgarn derude og jeg faldt lige på hovedet i og købte stort set et nøgle af hver farve til nogle småting i skyggestrik- farverne var helt fantastiske- dybe og varme og klare uden at være stærke. Det koster kun 16 kr for 50 g ved køb af 10 og er vildt lækkert. Løbelængden er 96 m pr 50 g, så det er stort set det samme som Lima, men da det er lidt hårdere tvundet, er det også lidt tyndere, men det kan garanteret filtes.Mønstret var i Ude og hjemme da prins Christian blev født


Desuden kom der pakke fra http://www.garnbazar.dk/ i dag.
Jeg har fået bestilt Arwetta ekstra fin 100 % merinould til prinsessesvøber, som var i Ude og hjemme, da prins Christian blev født. Der snuppede jeg det og jeg kunne så nøjes med at købe garn.Lækkert superblødt råhvidt merinould


Det bliver råhvidt, fordi det var den farve Garnbazar havde.


Shetlandsuld på tilbud- er noget lysere i virkeligheden


Desuden kom der 6 ngl. meleret shelandsuld i grønt og blåt- 6 nøgler stærkt grønt og desværre kun 1 nøgle mellemblåt, men det må jeg leve med. Det var nedsat til 28,50 kr pr nøgle, så det var bare med at slå til. Desuden var der nogle søde vævede stofmærker, hvor der stod Made with love, samt nogle gratis opskrifter- lidt flere end lovet, så det var sødt gjort. Så nu må jeg til at holde mig i skindet med indkøb et stykke tid igen.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Garnet fra Stof og Stil er vildt lækkert at strikke i, og det KAN filtes. Er i gang med en trøje til mindste-manden. Se på min blog.
Jeg har været butikschef i Stof og Stil i City Syd de sidste 4 år, men stoppede til den 1. januar... Svær beslutning, men jeg trængte til noget nyt.

Mariann sagde ...

Hold da op, hvor du har "shoppet" :-)
Sikke en masse lækkert uldgarn, og nogle dejlige farver.

Karin Grøn sagde ...

Mette- jeg håber du får glæde af din nye tilværelse. Se min kommentar på din blog.

Mariann- ja det er vildt lækkert det garn

May Anna sagde ...

Super seje indkøb. Voksdugen med polkaprikker gør mig helt nostalgisk. Har lige været inde på Stof og Stil´s hjemmeside-men skyndte mig at lukke igen. Garnet frister også, men strikker ikke så meget mere, desværre. Jeg har lige købt mønstret til Skovsvampene til min datter. Portoen var dyrere end opskriften.
Nu glæder jeg mig til at se, hvad du får ud af alt det dejlige garn.

Helle : sagde ...

Hej Karin, sikke dog en masse ting du har fået købt dig. Det er bare nogle farver man bliver helt gald af at se på.
Polka prikker må jo lige være dig, med al din sang og musik ;-)

Pia sagde ...

Uhh.. noget lækkert garn fra stof og stil..Kunne være man skulle runde Hedehusene for at lure lidt.
Glæder mig til at se og høre om arwetta garnet når du engang er færdig med svøbet.

Unknown sagde ...

Hvilke lækkerier du har købt !

Pernille sagde ...

Hold da op nogle lækre indkøb Karin, jeg glæder mig til at se hvad du mon tryller frem af alle de dejlige garner. :o)

Madame sagde ...

Sikke en masse dejlige ting du har købt! Der må være garn til det næste stykke tid, selv om du er utrolig flittig med strikkepindene.

Strikkeheksen sagde ...

Ja, jeg skal da love for, du er gået til den :-) Men det er skønne sager, så der bliver jo også skønne projekter ud af dem :-) Det kan undskylde mange indkøb, ikk?

Irene sagde ...

Hold da op en masse lækkert garn du har fået købt og skønne stoffer tilligemed. Er ikke så flittig med at kommentere på din blog lige for tiden eller andres for den sags skyld, men ikke let at nå alt, og har mange ledsmerter lige for tiden. Fine,fine futter du har lavet!

Karin Grøn sagde ...

Manna- ja man bliver helt nostalgisk af det. Garnet glæder jeg mig også til at finde anvendelse til.
Helle- mine børn ville sige at jeg bliver glad i låget af at se på de farver og det kan vist ikke være mere præcist. God fornøjelse med skovsvampene. De er sjove at lave

Pia- god tur til Stof og stil- de er et besøg værd

Losarinas mor- Puttenings- Madame- Lene og Irene. Det er superlækkert. Det ligger bare og giver en masse gode ideer, som jeg så skal til at sortere i.