tag:blogger.com,1999:blog-1239413269110147366.post5537408856860086742..comments2023-10-07T09:42:45.676+02:00Comments on Tante Grøn: Lækkerier med jordbær efter fryseroprydning Karin Grønhttp://www.blogger.com/profile/10314912927136992451noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1239413269110147366.post-59209423356399783642012-11-29T06:44:38.148+01:002012-11-29T06:44:38.148+01:00Det var da en fryseroprydning med gevinst. ALt det...Det var da en fryseroprydning med gevinst. ALt det du fik ud af det. Grinede af HURRA marmeladen. Her er det ved at være jordbærsæson - alt for varmt om sommeren. Lavede banan marmelade for ikke længe siden. Den skulle du prøve (opskrift på bloggen) men hjælper godt nok ikke på fryserplads ;-) Tak for din søde kommentar på bloggen. Er virkelig blevet rørt over at vi har været i tankerne hos så mange dejlige blogveninder♥ KNUS Tina Lielhttps://www.blogger.com/profile/02269203705293374208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1239413269110147366.post-13674527360934832882012-11-27T08:53:27.635+01:002012-11-27T08:53:27.635+01:00Madame- ja det er desværre bare blevet sådan et nu...Madame- ja det er desværre bare blevet sådan et nu laver marmeladefabrikkerne marmelade uden sten til børn så nu er der slet ingen bær i men kun saft- smart fundet på-- Det er jo egen avl- dels holder vi pengene hjemme ved at dyrke selv- dels kan man selv bestemme type af jordbær og de smager bestemt ikke ens-- det samme gælder hindbær-- vi har nogle gamle ret små bær der smager himmelsk og nogle store flotte bær, der er vandede lidt sure og kun ser ud af noget. så det er et spørgsmål om smag- når man som vi bor langt ude på landet kan vi ikke undvære en fryser til tingene fra haven og til gode tilbud, for jeg skal køre mindst 20 km for at handle ordentligt ind og det gør man jo ikke så tit. <br />Vi har også lagre af sukker mel og gryn osv i en skuffe. Det morsomme er at vores datter, der bor inde i Aalborg også har lagre. Ja hvad der i barndommen nemmes- det ej i "alderdommen" glemmes;-)<br />Karin Grønhttps://www.blogger.com/profile/10314912927136992451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1239413269110147366.post-13183929073364686632012-11-26T17:26:57.865+01:002012-11-26T17:26:57.865+01:00Jeg genkender det med den jordbærløse marmelade i ...Jeg genkender det med den jordbærløse marmelade i vores barndom :-) Sikke gode sager du har i din fryser! Min fryser er ganske lille og indeholder desværre kun, hvad vi bruger fra uge til uge. Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1239413269110147366.post-71158608259575333442012-11-25T22:03:07.613+01:002012-11-25T22:03:07.613+01:00Johanne- tak for din hilsen- Lyder dejligt med mer...Johanne- tak for din hilsen- Lyder dejligt med mere end en and i fryseren. Prøvede John Prices opskrift på and kogt dagen før juleaften og det er ikke siste gang. DEt er smart fordi man kan få alt fedtet af til sovsen og fordi den kun skal have en halv time i ovn på fuld speed. <br />Alt undtagen de almindelige kogte kartofler kan jo så laves dagen før og så skal det hele bare samles ligesom et puslespil. Det er da smart. <br /><br />Karin Grønhttps://www.blogger.com/profile/10314912927136992451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1239413269110147366.post-42679824408217571922012-11-25T17:25:02.520+01:002012-11-25T17:25:02.520+01:00Det ser dejligt ud - ligner sol og sommer :-) Vi r...Det ser dejligt ud - ligner sol og sommer :-) Vi rydder også op i fryseren for at give plads til ænder. Jeg laver agurkesalat i lange baner af egne agurker fra i sommers. I år var der ikke mange bær her på øen. Ledte også efter valnødder i efteråret, men kunne ikke finde en eneste...bare én enkelt grøn til valnøddesnaps...nej.<br />En dejlig søndag aften til dig.Johannehttps://www.blogger.com/profile/11239519183867681210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1239413269110147366.post-10411061804858214312012-11-20T16:40:11.073+01:002012-11-20T16:40:11.073+01:00Ulla- jordbærsaft er for mig virkelig luksus, men ...Ulla- jordbærsaft er for mig virkelig luksus, men jeg elsker også rabarber jordbærmarmelade.<br />................................<br />Mona-det er så lækkert og ikke ngoet større arbejde at lave når man laver meget--- det her tog vel ca 2 timer fra start til slut og der er jo til lang tid. <br /><br />Karin Grønhttps://www.blogger.com/profile/10314912927136992451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1239413269110147366.post-4190619666764473682012-11-19T22:28:19.975+01:002012-11-19T22:28:19.975+01:00lækkert med noget godt hjemmelavet saft og marmela...lækkert med noget godt hjemmelavet saft og marmelade :o)<br />hilsen Monadqpagehttps://www.blogger.com/profile/00885203866105786735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1239413269110147366.post-70195574468687067442012-11-19T19:24:37.146+01:002012-11-19T19:24:37.146+01:00Jeg savler og griner af din hurra marmelade fra ba...Jeg savler og griner af din hurra marmelade fra barndomtiden..Ulla Røjkjærhttps://www.blogger.com/profile/14843247851354708399noreply@blogger.com